Ikke vær renteblind

Mange gjeldsbanker opererer med svært høye renter og bruker ofte en retorikk som tiltrekker seg personer med en vanskelig økonomi. Vi hjelper deg med å få lånet over til en tradisjonell bank med et helt annet rentenivå (1,75% per oktober 2020). Som eksempel har vi nylig hjulpet et ektepar fra Stavanger med å spare over 15 000 kroner månedlig i renteutgifter.

Gjeldsbank = banker som tilbyr refinansiering av misligholdt gjeld og forbruksgjeld.


Det kan skje alle

Om du føler deg fastbundet til en slik gjeldsbank er du ikke alene. Mange opplever vanskeligheter med økonomien en eller annen gang i livet. Det er lite som tynger så mye som gjeld fra forbrukslån og kredittkort. Det som kanskje er et desperat rop om hjelp til en gjeldsbank kan tvert i mot bidra til at veien ut av situasjonen blir enda hardere. Med en rente som ligger på et historisk bunnivå er det ingen grunn til at du skal ta til takke med høye renter som eneste vei ut av knipa.


Betal gjeld - ikke renter

Husk at høye renter gir økt inntjening for banken som er lånegiver. Det viktigste for deg er å få dette tallet lavest mulig.
Om du sender oss en forespørsel tar vi tak i saken din og vil komme med forslag som er ment å hjelpe deg ut av den økonomiske knipa.
Gevinsten for deg er potensielt store rentebeløp spart som du heller kan betale ned gjelden din for.


Det er gratis å få tilbud

Når Gjeldfinans tar saken din vil du få et tilbud som ikke forplikter deg på annen måte enn at du må ta stilling til forslaget. Husk at det er verken bindingstid eller kostnader med å få prøvd saken hos oss. Våre kostnader vil være en del av løsningsforslaget som presenteres, ikke et tillegg.


Sparer 15.277 pr. måned

Så var det ekteparet vi nevnte innledningsvis. Ekteparet fra Stavanger som hadde boliggjeld med pant i bolig, på rundt 6 millioner endte opp med å spare omkring 5,5 millioner i renteutgifter over en periode på 30 år. Med en månedlig besparelse på 15.277 kroner førte dette forståelig nok til en bedre økonomisk hverdag for paret.

Les hele saken om ekteparet Kråkstad her.


Føler du deg klar til å rydde opp i egen økonomi?


Send inn kontaktskjema


Vi kan hjelpe deg på veien til lavere rente og bedre betingelser