Refinansiering av lån
  • Har du dyrt boliglån hos en av opprydningsbankene?
  • Har du dyr forbruksgjeld og høye rentekostnader hver måned?
  • Dersom du har sikkerhet i fast eiendom, kan du oppnå et nytt boliglån til lav rente
Kontakt oss

Forbrukslån og kredittkort er såkalt usikret gjeld, og har høyere renter sammenlignet med et boliglån. For å unngå høye renter bør du derfor refinansiere boliglånet for å betale gjelden.

Eksempel på refinansiering

Du kan ha et boliglån på 2 000 000 kroner og eksempelvis 500 000 kroner i enten forbrukslån eller kredittkortgjeld med en rentesats opp mot 25 %.

Å refinansiere boliglånet gjør at den dyre gjelden vil bli en del av boliglånet, og innebærer at du øker boliglånet til 2 500 000 kroner og betaler ned forbrukslånet med tilsvarende sum. Dermed har du slettet den dyre gjelden og sitter kun igjen med et boliglån på 2 500 000 kroner og ett terminbeløp å betale per måned.

Du kan oppnå refinansiering av boliglån eller inkasso til vanlig boliglånsrente!

Uansett situasjon vil vi finne de beste løsningene for deg. Det er helt gratis og uforpliktende å kontakte oss.

Bli kvitt inkasso ved å refinansiere boliglån

Har du smålån, forbrukslån eller kredittkortgjeld ved siden av boliglån kan du spare mye renter og gebyrer ved å slå sammen den usikrede gjelden til ett lån. Hensikten med å samle lånene er lavere rente, lavere månedsterminer slik at man får mindre utgifter og mer til overs hver måned.

Refinansiering fjerner ikke gjelden du har, men gjør den billigere. Ved refinansiering av boliglån innebærer det at du tar opp et nytt boliglån for å innfri annen dyr gjelden. Slik at du ikke må betale ned på dyre renter og gebyrer i stedet for den faktiske gjelden din.

Gjelden kan refinansieres med sikkerhet i egen bolig. Dette vil kunne gi deg en mer oversiktlig og ryddigere økonomi.

For å refinansiere ditt lån krever bankene tilstrekkelig sikkerhet i bolig. må det være tilstrekkelig sikkerhet i boligen. Det vil si at den totale gjelden som skal refinansieres ikke kan overstige 80 % av boligens salgsverdi i enkeltstående tilfeller kan man strekke seg til 85 %.

Vi kan hjelpe deg på veien til lavere rente og bedre betingelser