Refinansiering

Refinansiering – samle dyre lån og få lavere renter

Refinansiering – samle dyre lån og få lavere renter

Det kan være lett å miste kontrollen når det baller på seg med kredittlån, forbrukslån, inkasso og lignende. Ikke bare er rentene skyhøye, men å holde oversikt over kreditorene kan være utfordrende nok i seg selv. Heldigvis er det ofte mulig å refinansiere, altså å samle alle smålånene til et felles lån. Det vil gi deg bedre oversikt og ikke minst en lavere rente. Faktisk kan du få et slikt lån til helt vanlig bankrente.


Fått nei til lån i vanlig bank?

For kunder med betalingsanmerkninger, utlegg i bolig eller løsøre, trekk i lønn, tvangssalg eller lignende, kan det være umulig å få innvilget lån i en vanlig bank. Da vil Gjeldfinans utføre en «ryddejobb», før et vanlig banklån kan ordnes. For andre kunder kan det være helt andre grunner til at de får avslag hos banken. Den beste løsningen kan da være å kontakte Gjeldfinans, ettersom vi har refinansiering til vanlig boligrente i vanlig bank. Det er ofte mye å spare på å en lavere rente, i tillegg til å få samlet all gjeld i ett lån.


Stort sett mulig å hjelpe

Dersom du har problemer med å betjene lånene og rentene bygger seg opp, bør du ikke vente med å be om hjelp. Jo fortere du får orden på lånene, jo raskere blir du kvitt dem. Men uansett om det har gått langt, har vi i Gjeldfinans gode muligheter til å hjelpe deg. Dersom du har tilstrekkelig betjeningsevne og sikkerhet i f.eks. bolig, vil det stort sett være mulig å hjelpe. Et krav er da at den totale gjelden din ikke overstiger 75 % (i noen tilfeller opp til 85 %) av verdien av den sikkerheten som stilles.
Dersom du har for høy rente på boliglånet ditt, ønsker vi at du tar kontakt. Det kan være mye å spare.
Vi vurderer saken din uten kostnad. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

For å få vurdert din sak nå, send oss et kontaktskjema.

Vi kan hjelpe deg på veien til lavere rente og bedre betingelser