Vi stiller krav til sikkerhet fast i eiendom

Vi kan glede oss over livet igjen!

Hvordan var situasjonen før dere tok kontakt med Gjeldfinans?

Vi følte oss i en helt håpløs situasjon, som vi ikke visste hvordan vi skulle komme oss ut av. Vi hadde prøvd å finne løsninger, men ble møtt med liten forståelse, - ofte med nedlatenhet og ingen respekt. Vi følte oss egentlig helt hjelpeløse og uten muligheter til løsning.

Føler dere at bistanden har vært med på å gi dere en bedre hverdag?

Den hjelpen vi fikk fra dere har gitt oss et helt nytt liv. Nå føler vi at vi kan begynne å se fremover og glede oss over livet.Hvordan tror dere situasjonen hadde vært, dersom dere ikke hadde tatt kontakt med Gjeldfinans?

Vi var i en situasjon vi ikke kunne klare å komme ut av på egenhånd, og uten den gode hjelpen vi fikk fra dere hadde nok alt bare blitt vanskeligere å leve med jo lengre tid som gikk.

Hvordan synes dere vi har opptrådt i prosessen?

Vi er veldig fornøyd med hvordan vi ble mottatt og tatt vare på. Her møtte vi bare positivitet og optimisme, og fikk veldig god informasjone hele veien i prosessen. Dere var hyggelige og vennlige, og gjorde at vi følte at her blir vi tatt godt vare på. Og ikke minst at dere lot oss beholde verdighet og aldri var nedlatende.Er det noe dere har savnet?

Jeg kan ikke se at noe kunne vært gjort bedre enn det dere gjorde. Dere stod på og jobbet for å hjelpe oss, det dere har gjort kunne vi aldri klart alene. Vi er veldig fornøyd og takknemlige for at dere var villige til å hjelpe oss.

Hva er det viktigste vi kan gjøre for å forbedre oss?

Bare fortsett å være som dere er. Hyggelige og vennlige, og med en entusiasme og optimisme som gjør godt i en vanskelig tid.Dersom en av deres nærmeste kom i en økonomisk vanskelig situasjon eller hadde behov for bistand til en refinansiering, ville dere da ha anbefalt Gjeldfinans?

Hvis noen av være nærmeste kom i en vanskelig situasjon ville vi ha anbefalt dere på et sterkeste.

Tusen takk for å ha gitt oss en ny start!


Les flere referanserDu får svar innen 24 timer*
* neste virkedag


Søkere

Hovedsøker

Annen informasjon

Andre inntekter
Annet

Eiendom

Viktig: Sikkerhet i fast eiendom er påkrevd
For mer informasjon om eiendommer, motorkjøretøy og båter, vennligst bruk feltet "Annet".
Legg til ny

Gjeld

For mer informasjon om gjeld, vennligst bruk feltet "Annet".
Legg til ny

Oppsummering