Slik fikk Jan Erik avverget tvangssalg

Uten brevet og hjelpen fra Gjeldfinans hadde boligen blitt tvangssolgt

Samlivsbruddet førte til at Jan Erik skulle ta igjen alt det tapte - det endte i piker, vin og sang og reiser. Plutselig får han beskjed om at leiligheten tvangsselges om 14 dager.

Først må det presiseres at Jan Erik alltid har vært i jobb og er i jobb og tjener rimelig bra.

Samlivsbrudd
Samlivsbruddet førte til at trønderen hadde "mye å ta igjen" og i en periode favoriserte han herlige forlystelser fremfor forpliktelser.

- Jeg hadde det gøy, veldig gøy, sier Jan Erik.

Men forlystelsene tok en brå slutt, og forlystelser ble erstattet av begjæringer om tvangssalg av boligen. Fokus ble umiddelbart flyttet fra fest og moro til å unngå tvangssalg.

Postkasseskrekk og skjebnen
- Jeg trodde jeg hadde fått en løsning i en bank, men fikk etterhvert avslag. Min egen bank ville ikke snakke med meg, sier Jan Erik.

Så skjer det som Jan Erik tror må være skjebnens verk. Han har pådratt seg postkasseskrekk, men går likevel denne dagen til postkassen. Kanskje fordi trønderen vet at han ikke har noen nedside uansett hvor "slem" brevene er. Det kan liksom ikke bli verre når boligen skal på tvangssalg.

Brevet som ble redningen
- I postkassen ligger et brev fra Gjeldfinans. Det står i brevet at Gjeldfinans kan hjelpe meg. Jeg tok mot til meg og ringte, og siden den dagen løste alt seg. Jeg fikk tilslag på telefonen, gitt at det jeg fortalte medførte riktighet, sier Jan Erik.

Gjeldfinans tok tak i saken med tett kontakt og ryddighet under hele prosessen. Jeg gjorde egentlig ingenting. Gjeldfinans skaffet selv en oversikt over alle kreditorene. De ordnet alt, sier han.


Ordinært lån i vanlig bank

Nå har Jan Erik et helt ordinært lån i en helt vanlig bank til en helt vanlig rente. Betalingsanmerkningene er slettet og livet i sus og dus er historie. Finansieringsbehovet lå på cirka tre millioner kroner og dette er enkelt å håndtere fra månd til måned, fordi lånet er i en helt vanlig bank.

- Uten brevet og hjelpen fra Gjeldfinans hadde boligen blitt tvangssolgt, konstaterer Jan Erik.

Vi kan hjelpe deg på veien til lavere rente og bedre betingelser