Nina og Jan betaler 22.000 mindre i måneden

Ekteparet Nina og Jan betalte cirka 40.000 kroner i måneden i renter og avdrag. Etter å ha fått bistand fra Gjeldfinans er ekteparet nå blitt kunder i Nordea og betaler 18.000 kroner i måneden.

- Det er som om tunge steiner har falt ut av hjertet mitt. Vi betalte akkurat det første månedsbeløpet i Nordea på 18.000 kroner mot cirka 40.000 når vi var i Bluestep, sier Jan som bor sammen med ektefellen NIna på Østlandet. De har vært gift i snart 40 år og begge er i arbeid.

I fare for å miste huset
Han understreker samtidig at selv om renten var skyhøy i Bluestep hadde ikke ekteparet klart seg uten banken da privatøkonomien kollapset.
- Vi stod i fare for å miste huset vårt, og vanlige banker kunne ikke hjelpe oss, sier han.

Det var mer eller mindre helt tilfeldig at ekteparet ble oppmerksomme på Gjeldfinans.

- Hadde ikke hørt om Gjeldfinans
- Vi hadde aldri hørt om Gjeldfinans og vi er egentlig sjokkert over at Gjeldfinans ikke annonserer tjenestene sine mer enn de gjør. Vi har fått fantastisk god service og hjelp fra første henvendelse. Vi er rett og slett blitt lykkeligere mennesker. Vi er nå i en fin økonomisk flyt, fortsetter Jan.

De siste årene har vært svært krevende. Problemene startet da ekteparet skulle hjelpe en nær relasjon for tre år siden. Det endte med 4,6 millioner i misligholdt gjeld. Nå setter Nina og Jan av 5000 kroner i måneden som en økonomisk buffer. Og de kan igjen drømme om Hellas som de begge elsker å dra på ferie til.

Det finnes utveier
- Den drømmen er langt innenfor rekkevidde nå, smiler Jan. Det er dessuten bare én eneste grunn til at Nina og Jan deler sin historie:
- Det viktigste for oss er at folk som havner i økonomiske problemer skal vite at det finnes utveier som er langt rimeligere enn den vi først valgte, fordi vi ikke visste om alternativet med Gjeldfinans, sier Jan.

Vi kan hjelpe deg på veien til lavere rente og bedre betingelser