Vi stiller krav til sikkerhet fast i eiendom

Ikke vær renteblind

Løsningen for å bli gjeldsfri er ofte å samle all gjeld i et lån. Renten er helt avgjørende for hvor lurt dette er. Vi tilbyr 1.75% rente dersom du kan stille sikkerhet i bolig eller fritidseiendom, og har betjeningsevne etter gjeldende regler.

Hvorfor velge oss?

  • Refinansieringsbanker markedsfører ingen kostnader for deg som kunde, men legger til lånet ditt 2-4% av lånebeløpet i et etableringsgebyr.

  • Veldig mange refinansieringsbanker kommuniserer også at du som kunde har alle muligheter åpne med å flytte lånet over i ny bank senere, men merk deg at de hverken kan garantere eller love dette. Forklaringen er at vanlige banker ikke alltid ønsker å tilby boliglån eller refinansiering til mange kunder. Dersom du ikke får byttet bank som planlagt, betyr det i praksis at du risikerer å bli sittende med det dyre boliglånet. I verste fall kan det ende opp med at du må selge boligen din.

  • Det tilbys ofte nominelle renter på 5-6% og 12-13%. Dette betyr i praksis at boliglånet ditt ofte blir dobbelt så dyrt å betjene hver måned. Vår gjeldende rentesats ligger derimot på bare 1,95%.

  • Rentefradraget i Norge er redusert fra 28% til 22%. Derfor er lav rente enda viktigere og man vil kunne spare enda mer.

Har du allerede tatt opp lån i dyr bank? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Prøv vår lånekalkulator med dine egne tall på www.gjeldfinans.no

Husk at det er hverken er bindingstid eller kostnader med å få prøvd saken hos oss, og naturligvis ingen kostnader med å få et tilbud.

*Renten på 1.75% gjelder på lån over 1.5 mill.


Les flere nyheterSøknadsskjema

Du får svar innen 24 timer*
* neste virkedag


Søkere

Hovedsøker

Annen informasjon

Andre inntekter
Annet

Eiendom

Viktig: Sikkerhet i fast eiendom er påkrevd
For mer informasjon om eiendommer, motorkjøretøy og båter, vennligst bruk feltet "Annet".
Legg til ny

Gjeld

For mer informasjon om gjeld, vennligst bruk feltet "Annet".
Legg til ny

Oppsummering