Vi stiller krav til sikkerhet fast i eiendom

Rita og Tore fikk livet tilbake

– Livet har begynt på nytt for oss, sier et strålende blidt ektepar fra Olsvik i Bergen etter at en telefon til Gjeldfinans snudde bunnløs fortvilelse til smil og glede.

Det var en avisannonse som satte det hele i gang.

– Jeg hadde annonsen fra Gjeldfinans liggende på kjøkkenbordet i to uker før jeg våget å ringe nummeret som stod der, forteller Rita. I ettertid skjønner hun ikke hvorfor hun var redd for å ringe, men hun er desto gladere for at hun gjorde det.

– Jeg ble spurt om inntekten vår, samlet gjeld og verdien på boligen. Han jeg snakket med mente at dersom tallene jeg ga ham stemte, burde det være mulig å skaffe refinansiering til oss. Vi takket selvsagt ja til et møte, sier hun.

Postkasseskrekk

Tiden før telefonen til Gjeldfinans var vanskelig for Rita og Tore. De sov dårlig, våknet tidlig og kranglet ofte. Posten ble liggende uåpnet, og den eneste grunnen til at de tømte postkassen var fordi de var flau overfor postbudet.

– Vi hentet aldri posten mellom klokken tre og fem av redsel for å møte på postmannen, sier Rita.

Så snudde det.

Veien fra betalingsanmerkninger til sparekonto

– Før møtet med Gjeldfinans diskuterte vi telefonsamtalen jeg hadde hatt med dem. Selv mente jeg det hørtes for utrolig ut at de kunne hjelpe oss, men Tore mente at det de fortalte hørtes logisk ut, forteller Rita.

Han hadde rett. Etter møtet på Kokstad er hverdagen snudd på hodet, og betalingsproblemene de tidligere strevet med virker som et fjernt minne.

– Det er nesten ikke til å tro. For tre måneder siden var livet vårt et mareritt. Nå er vi kvitt alle betalingsanmerkningene, vi har lån i en lokal bank til to prosent rente, vi har opprettet sparekonto og betaler alle regningene våre ved forfall. Vi har rett og slett fått livet tilbake, sier det lykkelige ekteparet.

Trenger du hjelp med et økonomisk problem og har hus og inntekt? Gjeldfinans starter der andre gir opp


Les flere nyheterDu får svar innen 24 timer*
* neste virkedag


Søkere

Hovedsøker

Annen informasjon

Andre inntekter
Annet

Eiendom

Viktig: Sikkerhet i fast eiendom er påkrevd
For mer informasjon om eiendommer, motorkjøretøy og båter, vennligst bruk feltet "Annet".
Legg til ny

Gjeld

For mer informasjon om gjeld, vennligst bruk feltet "Annet".
Legg til ny

Oppsummering