Lån med betalingsanmerkning
  • Har du betalingsanmerkninger eller andre utlegg på grunn av inkassogjeld?
  • Har du fått avslag på refinansiering av boliglånet?
  • Vi hjelper deg med å rydde opp i betalingsanmerkninger og refinansiere alt i et nytt boliglån til lav rente
KONTAKT OSS

Lån med betalingsanmerkning


Følgende spørsmål kan være med på å avgjøre hvorvidt du får lån hos banken:

  • Er du selvstendig næringsdrivende eller står du registrert med annen næring som slår negativt ut på en kredittvurdering?
  • Har du variabel inntekt eller jobber du som vikar eller deltidsansatt?
  • Har du betalingsanmerkninger eller inkassogjeld?

Hva er inkasso og betalingsanmerkninger?

Hvis du skylder penger, og du ikke gjør opp gjelden, kan kravet bli sendt til inkasso. Dette innebærer at de du skylder penger overlater innkrevingen til et inkassoselskap. Du får deretter en betalingsoppfordring med minimum 14 dagers betalingsfrist til å enten gjøre opp for deg eller bestride kravet.

Dersom kravet forblir uoppgjort, kan inkassoselskapet etterhvert sende kravet videre til rettslig inndrivelse og samtidig registrere en betalingsanmerkning som fremkommer i databasene til de ulike kredittvurderingsbyråene. Det vil altså bli vanskeligere å få lån med betalingsanmerkning. Betalingsanmerkningen vil være til hinder dersom en søker om lån, kreditt, forsikring, abonnement, m.m., og vil i de aller fleste tilfeller resultere i et avslag på søknaden.

Vi hjelper deg med å rydde opp i betalingsanmerkninger og refinansiere alt i et nytt boliglån til lav rente.

Refinansiering av gjeld

Vi kan hjelpe deg med å få innvilget lån ved å rydde opp i dine betalingsanmerkninger, inkasso eller annen type gjeld, før vi bistår med refinansiering til lav rente i vanlig bank.

Ved refinansiering ser vi at man får en bedre og sunnere økonomi, som kan gi store besparelser i form av lavere utgifter, mer forutsigbarhet og mer til overs hver måned.

Vi kan hjelpe deg på veien til lavere rente og bedre betingelser