Ikke vær renteblind

Du har kommet til beslutningen om å samle forbruksgjeld og andre lån i håp om å lette på trykket av stadig nye innkommende fakturaer og kanskje til og med inkassokrav. Du er naturlig nok utålmodig etter å få dette i orden, men pass på. Høye rentebetingelser kan i verste fall forverre den økonomiske situasjonen du befinner deg i.

Løsningen for å bli gjeldsfri er ofte å samle all gjeld i et lån. Renten er helt avgjørende for hvor lurt dette er. Vi tilbyr 1.75% rente dersom du kan stille sikkerhet i bolig eller fritidseiendom, og har betjeningsevne etter gjeldende regler.

Hvorfor velge oss?

  • Refinansieringsbanker markedsfører ingen kostnader for deg som kunde, men legger til lånet ditt 2-4% av lånebeløpet i et etableringsgebyr.

  • Veldig mange refinansieringsbanker kommuniserer også at du som kunde har alle muligheter åpne med å flytte lånet over i ny bank senere, men merk deg at de hverken kan garantere eller love dette. Forklaringen er at vanlige banker ikke alltid ønsker å tilby boliglån eller refinansiering til mange kunder. Dersom du ikke får byttet bank som planlagt, betyr det i praksis at du risikerer å bli sittende med det dyre boliglånet. I verste fall kan det ende opp med at du må selge boligen din.

  • Det tilbys ofte nominelle renter på 5-6% og 12-13%. Dette betyr i praksis at boliglånet ditt ofte blir dobbelt så dyrt å betjene hver måned. Vår gjeldende rentesats ligger derimot på bare 1.75%.

  • Rentefradraget i Norge er redusert fra 28% til 22%. Derfor er lav rente enda viktigere og man vil kunne spare enda mer.


Har du allerede tatt opp lån i dyr bank? Ta kontakt så hjelper vi deg.

Prøv vår lånekalkulator med dine egne tall på www.gjeldfinans.no

Husk at det er hverken bindingstid eller kostnader med å få prøvd saken hos oss, og naturligvis ingen kostnader med å få et tilbud.

*Renten på 1.75% gjelder på lån over 1.5 mill.

Det er ingen kostnad med å få prøvd din sak hos oss. Renten er helt avgjørende for hvor lurt dette er. Vi tilbyr 1.75% rente dersom du kan stille sikkerhet i bolig eller fritidseiendom.